Bericht versturen
Drop(Nanjing)Bio-Tech Co., Ltd.
producten
Gevallen
Huis > Gevallen >
recentste bedrijfgeval ongeveer Prachtig overzicht: DropBio nam aan 2022 in-Cosmetics®asia in Bangkok deel
Evenementen
Contacten
Contacten: Mrs. Judy Zhou
Contact nu
Post ons

Prachtig overzicht: DropBio nam aan 2022 in-Cosmetics®asia in Bangkok deel

2023-07-20
 Latest company case about Prachtig overzicht: DropBio nam aan 2022 in-Cosmetics®asia in Bangkok deel

 

laatste bedrijfscasus over Prachtig overzicht: DropBio nam aan 2022 in-Cosmetics®asia in Bangkok deel  0

om de markt overzee uit te breiden en van ons te demonstreren namen de producten van de kerntechnologie, het professionele team Co. van van Dalings (Nanjing) Biotech, Ltd aan in-Schoonheidsmiddelen®asia deel, Bangkok, Thailand 2022, met hoogte - kwaliteitsproducten.

 

wegens pandemic covid-19, is de tentoonstelling van de schoonheidsmiddelenindustrie vertraagd twee jaar. Nochtans, sinds dit jaar, is de markt teruggekaatst en vele grote bedrijven verschenen in 2022 in-Schoonheidsmiddelen®asia.drop (Nanjing) Biotech Co., namen Ltd en andere 520 bedrijven aan de markt voor gemeenschappelijke ontwikkeling deel!

 

Bij 9:00 a.m. op 1 November, 2022, Ltd van Dalings (Nanjing) Biotech heetten Co., gevestigd bij cabine E83 van de Internationaal Handel van Bangkok en Tentoonstellingscentrum, Bangkok, Thailand, vele klanten welkom. Vele professionele bekende merkklanten over onze producten te raadplegen.

Na de enthousiaste en professionele introductie van het DropBio-team, hebben de klanten een duidelijke belangstelling in de producten van het bedrijf, en zij drukten hun behoefte uit om de steekproeven en de gegevens te ontvangen, om de volgende stap van samenwerking uit te voeren.

 

laatste bedrijfscasus over Prachtig overzicht: DropBio nam aan 2022 in-Cosmetics®asia in Bangkok deel  1

laatste bedrijfscasus over Prachtig overzicht: DropBio nam aan 2022 in-Cosmetics®asia in Bangkok deel  2laatste bedrijfscasus over Prachtig overzicht: DropBio nam aan 2022 in-Cosmetics®asia in Bangkok deel  3

 

De vier belangrijkste themaproducten van DropBio op vertoning in deze tentoonstelling van Thailand zijn

1. De natuurlijke reeks van de glycosideemulgator.

2. Ceramide reeksproducten.

3. Combinatie nieuwe en oude wittende producten

4. Natuurlijke zelf-looit reeks

 

Door betere korrelingstechnologie, is CG68 het stabiele productiestadium ingegaan.

Wij geloven DropCare ®CG68 in populariteit als pin-Vrije, niet-ionische natuurlijke glycosideemulgator zal groeien. Van dalings (Nanjing) Biotech Co., Ltd synchroniseert de ontwikkeling van een reeks producten om aan de behoeften van verschillende systemen, verschillende formuleringen, onthaal aan uw aandacht te voldoen!

 

Van dalings (Nanjing) Biotech Co., Ltd is een snelgroeiende die leverancier door R&D, productie en verkoop op het gebied van schoonheidsmiddel en de persoonlijke verzorgingindustrie wordt geïntegreerd. Het heeft opgegraven, vernieuwd en in biochemie, fijne chemische producten en functionele chemie met de combinatie van natuurlijke essentie en scherp-randtechnologie sinds zijn onderneming onderzocht. Niet alleen de ingrediënten en grondstoffenleverancier, maar ook de oplossingsdeskundige van A aan Z op het van de huidzorg & schoonheid gebied.

 

laatste bedrijfscasus over Prachtig overzicht: DropBio nam aan 2022 in-Cosmetics®asia in Bangkok deel  4